Ne szemetelj!

Kampány célja

szemétEgy tisztább Magyarország! Bizonyos szervezetek és csoportok szoktak szervezni szemétszedést. Ez egy pozitív lépés. Ebben sajnos annyi a baj, hogy fél év múlva újra olyan koszos lesz a környék, mint előtte. Nem a kezdeményezésben van ilyenkor a hiba, hanem az emberek többségének hozzáállásában, felfogásában. Nincs meg a kellő környezet-tudatosság. A kampánnyal ezt szeretném növelni. Mert akinek számít a környezete, az nem fog szemetelni. És aki így tesz, az nagyobb eséllyel használja a szelektív hulladékgyűjtőket is.

Mit tehetek Én?

Nagyon egyszerű: NE szemetelj! Használd a kijelölt tárolókat. Nem olyan nehéz megfelelő helyre dobni a szemetet. Csak meg kell szokni. És ami a legjobb benne: nem kerül plusz pénzbe vagy időbe!

És még valami: Te is tudod segíteni az ügyet! Szeretnéd, hogy a lakókörzeted tisztább legyen? Akkor kattints ide és tölts le egy nyomtatható (tetszés szerint kicsinyíthető vagy nagyítható) szöveget, amit bárhová kirakhatsz. Ezzel elősegítheted a környezet-tudatos gondolkodás kialakúlását.

Van saját honlapod?

Helyezd ki az alábbi kis képek közül valamelyiket a saját weblapodra! Ezzel Te is elő tudod segíteni az emberek mentalitásának megváltoztatását. Te is számítasz! Ha ezzel támogatod a "Tisztább környezet, jobb közérzet!" kampányt, akkor kérlek írj és kikerül az oldalad linkje a dicsőséglistára.

1. kép (135 x 45 képpont):
<a href="http://tttweb.hu/kampanyok/ne-szemetelj" target="_blank"><img src="http://tttweb.hu/fajlok/kampanyok/ne-szemetelj-135x45.gif" width="135" height="45" alt="Az okos ember NEM szemetel!" title="Az okos ember NEM szemetel!" /></a>
Az okos ember NEN szemetel!

2. kép (180 x 45 képpont):
<a href="http://tttweb.hu/kampanyok/ne-szemetelj" target="_blank"><img src="http://tttweb.hu/fajlok/kampanyok/ne-szemetelj-180x45.gif" width="180" height="45" alt="Az okos ember NEM szemetel!" title="Az okos ember NEM szemetel!" /></a>
Az okos ember NEN szemetel!

Dicsőséglista

EBDE - A Darts Sportért Közhasznú Egyesület
Gólyahír
MN7980 Bajtársi Szövetség
Rózsa Sándor
starbug - Tudomány, sztárok, érdekességek

Szabó Gergő webfejlesztő
X
Regisztrálj most és mégtöbb e-könyv lehet a tiéd!         REGISZTRÁLOK
0