Jogi nyilatkozat

Ezen oldal teljes tartalmára a Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi (CC BY-NC-ND 4.0) licenszben leírtak érvényesek (ahol ez külön nincs feltüntetve). Ennek alapján a weblapon található összes cikket, e-könyvet, folyóiratot, képet, videót és agytorna tartalmat szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod az alábbi kikötésekkel:

  • Jól látható helyen fel kell tüntetned forrásként az oldal internet címét (www.tttweb.hu). Amennyiben van, úgy az adott szellemi termék szerzőjének nevét is.
  • Nem használhatod fel a műveket kereskedelmi célokra, azaz nem kérhetsz értük pénz vagy bármi más ellenszolgáltatást.
  • Nem módosíthatod a műveket, ami magában foglalja bármely tartalmi különbséget. A cikkekből nem készíthetsz átdolgozást, származékos művet.
  • Bármilyen felhasználás vagy terjesztés esetén egyértelműen jelezned kell mások felé a művekhez tartozó licencfeltételeket.
  • Teljes terjedelemben egyik gyűjtemény (cikkek, e-könyvek, folyóiratok, képek, videók, agytorna, antikváriumok, rendezvények, feketelisták, szoftverek, könyvajánlók) sem közölhető le újra online vagy nyomtatott formában.

A felhasználóknak lehetőségük van saját szellemi termékeik (pl. cikkek, tanulmányok) publikálására. Minden ilyen íráshoz a szerzője egyedi felhasználási feltételeket rendel hozzá, ami az adott szöveg alján van feltűntetve. Ebben az esetben az ott leírtak a mérvadóak.

A honlap egyszerű- és jubileumi logója, neve (Titkos Tudás Tárháza) és rövidítései (TTT és TTTweb) nem haszálhatóak más számára. Kizárólagos joggal a tttweb.hu domain név birtokosa (Szabó Gergő) rendelkezik. Ezért csak Ő jogosult ezek megjelenítésére és használatára bármely médiában.

A honlap üzemeltetője kinyilvánítja, hogy tiszteletben tartja a szerzői- és szellemi termékekkel kapcsolatos jogokat. A honlapon elérhető információk a honlap szerkesztőjének legjobb tudomása szerint szabadon terjeszthetők, vagy rendelkezik a szerző / kiadó engedélyével, illetve saját munkájának termékei. Amennyiben a publikált cikkek, könyvek, adatok megjelenése a honlapon a jogusult érdekeit sértik, kérem e-mailban jelezd ezt.

2014. október 30.

Szabó Gergő webfejlesztő
X
Regisztrálj most és mégtöbb e-könyv lehet a tiéd!         REGISZTRÁLOK
0